Joseph Elements

Deze strakke bank heeft een geweldige exclusieve opbouw. De bank is geheel met binnenvering opgebouwd. Daarnaast zijn de zitkussens opgebouwd van koudschuim met daaromheen het unieke mindfoam. Dit schuim zorgt voor optimale ontspanning omdat het schuim zich geheel naar uw lichaam vormt. Indien u opstaat herstelt het schuim weer volledig waardoor opschudden niet meer noodzakelijk is. De ruggen zijn van 100% dons deze dient u regelmatig op te schudden en te keren. Opschudden een paar keer per week raden we wel aan om de kwaliteit te behouden.

Het is een nonchalante bank waar de kussens ook een nonchalante uitstraling hebben. Houdt u er wel rekening mee dat op bepaalde stoffen rek zit waardoor de zitkussens iets kunnen gaan plooien. De zitkussens hoeft u dan alleen glad te strijken en niet op te schudden. Let op: onze producten zijn maatwerk, geringe afwijkingen in maten voorbehouden.

Al onze producten zijn maatwerk! Alle maatvoeringen die zijn weergegeven op onze website zijn dan ook indicatief en kunnen in de praktijk iets afwijken.