Saar Elements

Een prachtige elementen bank met heel veel modelopties. De bank heeft geen hoekelement nodig om een hoekbank te realiseren. U kunt 2 banken gemakkelijk aan elkaar zetten om zo een hoekbank te realiseren. Dit kan ook met een dormeuse of hoeksofa.

De bank is gemaakt van een beukenhouten frame met een nosag binnenvering. De kussens zijn van hoge kwaliteit. De zitkussens zijn opgebouwd met een aantal lagen hoogwaardig schuim om soft te zitten zonder te hoeven opschudden. Wel dient u de stof af en toe glad te strijken daar hier wel rek op kan gaan zitten. De ruggen hebben een harde kern met daaromheen dons om u perfect comfort te bieden. Echter door de harde kern gaat deze niet enorm doorhangen en kunt u deze door regelmatig op te schudden en te draaien in een mooie vorm houden. Houdt u er wel rekening mee dat op bepaalde stoffen rek zit waardoor de zitkussens iets kunnen gaan plooien.

Al onze producten zijn maatwerk! Alle maatvoeringen die zijn weergegeven op onze website zijn dan ook indicatief en kunnen in de praktijk iets afwijken.