Arthur Fauteuil

Arthur Fauteuil Maatvoering: 82 cm hoog x 72 cm breed x 72 cm diep Zithoogte 48 cm In elke stof leverbaar Al onze producten zijn maatwerk! Alle maatvoeringen die zijn weergegeven op onze website zijn dan ook indicatief en kunnen in de praktijk iets afwijken.

Pien Fauteuil

Pien Fauteuil Maatvoering 77 cm breed x 81 cm diep x 76 cm hoog Zithoogte 41 cm In elke stof leverbaar Al onze producten zijn maatwerk! Alle maatvoeringen die zijn weergegeven op onze website zijn dan ook indicatief en kunnen in de praktijk iets afwijken.

Louvre hockers met rug

Louvre hocker met rug Maatvoering: 53 x 56 x 70 cm Zithoogte 48 cm In elke stof leverbaar Al onze producten zijn maatwerk! Alle maatvoeringen die zijn weergegeven op onze website zijn dan ook indicatief en kunnen in de praktijk iets afwijken.

Sammie Fauteuil

Sammie Fauteuil + poef Mooi klein stoeltje met zwart stalen frame met bijpassende poef voor een leuk hoekje in huis. In elke gewenst stof leverbaar. Al onze producten zijn maatwerk! Alle maatvoeringen die zijn weergegeven op onze website zijn dan ook indicatief en kunnen in de praktijk iets afwijken.

Mijke

Mijke ronde fauteuil Diameter 120 cm Zithoogte 39 cm Totale hoogte rug 78 cm Inclusief 3 rugkussens Verkrijgbaar in elke stof Al onze producten zijn maatwerk! Alle maatvoeringen die zijn weergegeven op onze website zijn dan ook indicatief en kunnen in de praktijk iets afwijken.

Frederik Fauteuil

Frederik Fauteuil Maatvoering 68 cm breed x 73 cm diep x 74 cm hoog Zithoogte 38 cm In elke stof leverbaar Al onze producten zijn maatwerk! Alle maatvoeringen die zijn weergegeven op onze website zijn dan ook indicatief en kunnen in de praktijk iets afwijken.

Johannes

Johannes Fauteuil Nieuw model: Relaxstoel met draaipoot Ideaal voor bij een grote elementenbank Verkrijgbaar in elke stof Maatvoering 90 cm breed x 86 cm diep x 80 cm hoog Al onze producten zijn maatwerk! Alle maatvoeringen die zijn weergegeven op onze website zijn dan ook indicatief en kunnen in de praktijk iets afwijken.

Vincent

Vincent Fauteuil Nieuw model: Kubistische fauteuil met stalen frame Hoort bij model Rembrandt Verkrijgbaar in elke stof Maatvoering 83 cm breed x 95 cm diep x 68 cm hoog Al onze producten zijn maatwerk! Alle maatvoeringen die zijn weergegeven op onze website zijn dan ook indicatief en kunnen in de praktijk iets afwijken.

Double

Double Fauteuil Maatvoering 83 cm breed x 95 cm diep x 63 cm hoog. Deze fauteuil kan voortreffelijk worden gecombineerd bij onze elementen banken zoals bijvoorbeeld de Paris Elements of de Joseph Elements of de Boele Elements. Zitkussen prachtig opgebouwd met koudschuim/mindfoam. Al onze producten zijn maatwerk! Alle maatvoeringen die zijn weergegeven op onze website … Read More

Papillon Fauteuil

Papillon Fauteuil Maatvoering 65 cm breed x 55 cm diep x 81 cm hoog Vaste stoffering Deze fauteuil is leverbaar in alle stoffen Afwerking kleur poten in zwart Al onze producten zijn maatwerk! Alle maatvoeringen die zijn weergegeven op onze website zijn dan ook indicatief en kunnen in de praktijk iets afwijken.